Färg – INOA

Den är till skillnad från andra tidigare färger oljebaserad och innehåller inte ammoniak. Den är skonsammare både för ditt hår och din hårbotten, helt doftfri, superbra för er som annars är känsliga för detta. Färgresultatet blir ett 100% täckande resultat med vackra glänsade toner som håller längre, du kan upprepa färgning med inoa upp till 9 (!) gånger utan att ändra hårets naturliga lipid nivå.

Har du några gråa strån att bli av med, eller är du sugen på att byta färg?

Kom in och testa INOA, du kommer inte att bli besviken!

INOA är en oljebaserad, ammoniakfri oxidationsfärg som passar perfekt både till gråhårstäckning, uppljusning samt för den som vill göra sitt hår mörkare. Inoa är helt doftfri visar absolut respekt för både hår och hårbotten.  Inoa är otroligt mild och skyddar hårfibern samt verkar mjukgörande och glansgivande.

INOA består av följande tre komponenter:

Oleo gel, är baserad på en oljebas och innehåller en hudskyddande ingrediens med dokumenterad effekt hos personer med känslig hårbotten.

Färgcoloranten, innehåller den alkaliska ingrediens som har ersatt ammoniak, MEA, samt koncentrerade färgcoloranter.

Crèmeoxidant, med en unik sammansättning som utöver väteperoxid för första gången också innehåller två kosmetiska ingredienser (Ionène G som skyddar håret inifrån cortex samt ytskiktspolymer som jämnar ut och slätar ut hårets yta).

Tillsammans bildar dessa tre helt nya beståndsdelar en formula som garanterar optimal hårbottenskomfort och absolut respekt för håret.

 Flera tester som mäter komforten i hårbotten har visat att kvinnor med känslig hårbotten upplever mindre sveda och klåda med INOA, jämfört med klassisk permanent hårfärg. Det är en verklig framgång.
Resultatet hänger samman med en skonsam behandling av såväl cortex som deras yta. Med hjälp av undersökningsmetoden AFM (Atomic Force Microscopy) – som noggrant analyserar hårstråets yta – har en tidigare okänd ytkvalitet upptäckts. 

Än en gång är testresultaten talande: INOA respekterar hårets naturliga skyddslager upp till 45 % mer än traditionell hårfärg och ger en exceptionell hårkvalitet.

 Hårfibrernas lipider och aminosyror bevaras hela vägen från ytan och in till cortex.

Utöver den behagliga appliceringen är INOA så skonsam mot håret att färgen ger en exceptionell känsla. Färgat hår får nytt liv och styrka och hårets yta är lika slät som innan färgningen för en mjukare känsla

Genom att se bortom den traditionella hårfärgningstekniken har L’Oréal Researchs tekniker utvecklat en permanent hårfärg med unika resultat som är fri från både doft och ammoniak – och skonsam mot såväl hårfibrer som hårbotten. 

Detta tekniska genombrott kommer att revolutionera arbetet för hårfrisörer och förändra kvinnors upplevelse av professionell hårfärgning på salong.

Färgningen blir en helt ny upplevelse som utmärks av:

  • en krämig textur som skapas framför kundens ögon
  • exakta och pålitliga resultat som överensstämmer med vald nyans
  • en mild och doftfri atmosfär med snabb applicering från rot till topp

  • optimal komfort för hårbotten

  • absolut respekt för håret – från cortex till hårfiberns yta 
  • djupt glänsande, levande färg

  • mjukt hår med spänst och lyster