Mina viktiga val

Känslan

Salongen ska kännas personlig, privat, intim och bjuda in till samtal med din frisör. Därför arbetar jag själv, kan sätta min egen prägel och jag har valt en salong utan stora skyltfönster.

På Klippotek 38 kvadrat ska du som kund känna att du får den tid du behöver och du ska alltid vara 100% nöjd med resultatet.

Det är du som kund som ska vara i fokus!

 

Tid

När du har bokat tid hos din frisör ska du känna att det är ”din tid”. Att fokus är på dig och din behandling borde vara en självklarhet på varje salong.

 

 

Kvalitet

Kvalitet för mig är att dina förväntningar blir uppfyllda. Du ska alltid få en behandling som uppfyller dina krav oavsett om du vill se ut exakt som förra gången, eller vill ha en fullständig ”make-over”. Konsultationen när vi träffas är därför väldigt viktig!

De produkter som finns i salongen håller absolut högsta kvalitet och kommer bara från de ledande tillverkarna i branschen. Utvecklingen går i dag snabbt och ett nära samarbete med leverantörerna är en förutsättning.

Min egen utveckling är viktig för mig och min kreativitet. Därför åker jag regelbundet på mässor, visningar och workshops. Det hoppas jag ska speglas i din behandling.